Turistička zajednica Grada Valpova i Grad Valpovo, u suradnji s Puhačkim orkestrom DVD-a Valpovo, Gradskim društvom Crvenoga križa Valpovo, Mažoretkinjama grada Valpova te Odredom izviđača „Darko Tivanovac“ Valpovo, organiziraju 30. po redu Dječji gradski karneval u Valpovu.

Karneval će se održati u subotu, 10. veljače 2024. g. s početkom u 10:00 sati, na Trgu kralja Tomislava.

Ove ćete godine imati priliku vidjeti raznolike grupne i pojedinačne maske sudionika iz dječjih vrtića „Maza“ i „Moj Bambi“ iz Valpova te učenika Osnovne škole Matije Petra Katančića, Valpovo, a dobrodošli su i svi ostali maskirani mali i veliki građani i prijatelji grada.

Okupljanje sudionika bit će od 10:00 sati na „trokutu“ kod Konzuma. Povorku predvodi natpis karnevala, Gradske mažoretkinje i Puhački orkestar DVD-a Valpovo, a budnim okom ju prati ocjenjivački žiri koji će na kraju programa proglasiti najbolje grupne i pojedinačne maske za koje su osigurane vrijedne nagrade.

Svečana povorka kreće u 10:30 sati kroz centar grada sve do pozornice gdje počinje službeni dio karnevala nastupom Puhačkog orkestra DVD-a Valpovo i gradskih mažoretkinja, a nastavlja se predajom ključeva Grada od strane dječjeg gradonačelnika u ruke maškarama. Nakon predstavljanja i prigodnog programa maskiranih sudionika, slijedi zabavni program uz mađioničarsku predstavu te proglašenje i dodjela nagrada najboljim maskiranim skupinama i pojedinačnim maskama.

Za sve će sudionike karnevala biti pripremljene besplatne pokladnice i topli čaj!

Veselimo se Vašem dolasku!

Skip to content