Više tisuća zadovoljnih posjetitelja do dugo u noć uživalo je u programu trećeg, zadnjeg dana Rock’a’raj festa u ambijentu oko dvorca Prandau Normann.

Ova se lokacija još jednom pokazala kao dobitna kombinacija za glazbeni program na otvorenom, ali i za tematske radionice i izložbu.

Kad se o jednom programu svi uključeni – publika, organizatori, izvođači i ugostitelji izjasne kao uspješnici, onda to jeste uspješnica.

Valpovački je Woodstock, kako su i milja prozvali gledalište na otvorenom pod ginkom, neposredno uz dvorac, ugostio Bojana Petovarija, Gradske bitange, Partibrejkerse i Liku Kolorado!!!!

Svi su oni dali svoj maksimum i oduševili, kako organizatori procjenjuju više od 2.500 posjetitelja tijekom večeri, a posjetitelji su veliko zanimanje pokazali i za popratne radionice i izložbu.

Ukupnom dojmu dobre organizacije doprinijela je i prigodna ponuda jela i pića, tako da su organizatori, Turistička zajednica Grada Valpova, Karašicke republike i Moto klub 2 Grada uz potporu Grada Valpova visoko postavili letvicu za naredne manifestacije.

Tekst: Vladimir Vazdar
Foto: Foto Anita Valpovo

Skip to content