U sklopu Adventa u Valpovu, jučer je održan sadržajan program za učenike Osnovne škole Matije Petra Katančića Valpovo.

U prijepodnevnim satima, u kino dvorani Centra kulture , prikazan je animirani film “Sing 2” za učenike razredne nastave dok je u večernjim satima održana završna svečana božićna priredba.

Na početku priredbe sve nazočne su pozdravili ravnatelj Dalibor Košutić i zamjenik gradonačelnika Marko Barišić, a učenici su svojom  pjesmom, svirkom, recitacijama i glumom ugrijali srca publike, ali ih i dobro nasmijali. Kroz program su publiku vodile četiri krasne voditeljice, učenice 7. razreda, a iznenađenje za kraj priredili su ravnatelj i župni kapelan Luka Čosić svojom solističkom izvedbom uz pratnju tamburaškog orkestra Glazbene škole i župni pjevački zbor „Mirjam“.

Zahvaljujemo svim učenicima i njihovim učiteljima na uloženom trudu i podijeljenoj radosti.

Na radost mnogobrojne djece u Valpovo je jučer, nešto prije 18 i 30 sati došao autobus djeda Božićnjaka. Autobus vozi na relaciji Sjeverni pol – Valpovo. Kako je put bio dug i naporan osoblje će se odmarati u Valpovu sljedeća četiri dana, ali će djed Božićnjak napraviti nekoliko kružnih vožnji oko dvorca Prandau-Normann za radosnu i veselu djecu i roditelje, pa im tako uljepšati dane do Božića.

Zabilježili smo kako je to izgledalo na prvim vožnjama, a nastojite osobno biti putnici na nekoj od sljedećih vožnji:

Četvrtak, 23.12.2021.

START Ispred dvorca Prandau-Normann: 18:30 – 20:30 sati

Petak, 24.12.2021.

START Ispred dvorca Prandau-Normann: 11:00 – 13:00 sati

Nedjelja, 26.12.2021.

START Ispred dvorca Prandau-Normann: 18:00 – 20:00 sati

 

Tekst: Vladimir Vazdar

Foto: Foto Anita Valpovo

Skip to content