Svi željni kvalitetnih obiteljskih sadržaja u zelenoj idili Našica i Valpova tijekom sljedećih mjesec dana doći će na svoje.

Od subote, 8. svibnja, u ovdašnjim parkovima kreće ciklus veselih radionica “Moj park”, namijenjenih obiteljima s djecom od 6 do 13 godina.

Mali i veliki sudionici sudjelovat će u zanimljivim aktivnostima otkrivanja skrivenih kutaka parkova, razmjene znanja i stvaranja sadržaja nadahnutih našičkim i valpovačkim perivojem.

Radionice će voditi poznata interpretatorica baštine i turistička voditeljica Iva Silla “Kazivačica”, u svom neizostavnom kostimiranom izdanju!

Radovi nastali u sklopu radionica bit će objedinjeni u Velikoj knjizi našičkog, odnosno valpovačkog parka.

Radionice će se održavati subotom, od 8. 5. do 5. 6., u terminu 11-13 sati u valpovačkom parku te 16-18 sati u našičkom parku. Okupljanje će biti ispred valpovačkog dvorca, odnosno Posjetiteljskog centra u našičkom parku.

Zbog epidemiološke situacije, broj sudionika je ograničen. Stoga zainteresirane molimo da se obavezno prijave putem linkova:
https://tinyurl.com/prijave-valpovo
https://tinyurl.com/prijave-nasice

Prijave za svaku pojedinu radionicu bit će otvorene od ponedjeljka u tjednu održavanja. Radionice su sadržajno raznolike, tako da je moguće sudjelovati i u više navrata.

Ciklus se odvija u sklopu projekta “Parkovni biseri Slavonije”, čiji je nositelj Grad Našice, dok su partneri Grad Valpovo i Agencija za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Osječko-baranjske županije. Projekt je sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sva pitanja u vezi radionica, zainteresirani mogu postaviti putem e-maila
iva@questoftales.com

Skip to content