Dječji kreativni centar DOKKICA i Grad Valpovo organiziraju otvorenje izložbe promotivnih plakata I TATA JE VAŽAN čiji je cilj promocija aktivnog očinstva u lokalnoj zajednici. Izložba je dio istoimenog projekta kojim se promiče aktivna uloga oca u obitelji i odgoju djeteta na području Osječko baranjske županije, a DOKKICA ga provodi uz financijsku podršku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Grad Valpovo i DOKKICA pozivaju Vas na otvorenje izložbe I TATA JE VAŽAN u utorak, 13. travnja u 11 sati ispred Centra kulture „Matija Petar Katančić“. U sklopu izložbe predstavit će se i kratki edukativno-promotivni video o važnosti aktivne uloge oca u obitelji te online priručnik „Uloga oca u odgoju“ koje je izradila Andrea Žulj, magistra psihologije, voditeljica psihosocijalne podrške za djecu i roditelje u DOKKICI.

Grad Valpovo domaćin je ove izložbe u 2021. godini uz Donji Miholjac, Beli Manastir i Našice. Otvorenje izložbe organizirat će se uz strogo pridržavanje svih protuepidemijskih mjera.

Molimo Vas da svojom nazočnošću uveličate otvorenje izložbe.

Skip to content