S obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju, Turistička zajednica Grada Valpova, Grad Valpovo i Društvo „Naša djeca“ Grada Valpova ove su godine bili primorani prirediti 27. Dječji gradski karneval u online obliku kako bi se postupilo u skladu s nužnim epidemiološkim mjerama, ali i kako bi se u konačnici sačuvalo zdravlje naših najmilijih.

Za potrebe online karnevala pristiglo je sveukupno 17 originalnih, kreativnih i uistinu maštovitih fotografija/maski koje su zasigurno svojom objavom izazvale i pokrenule lavinu oduševljenja te namamile široke osmijehe na brojnim licima.

Kako bi se maštovitost i raskoš kreatora u izradi ovogodišnjih maski dostojno nagradio, organizator je pripremio bogate nagrade u dvije kategorije nagrađivanja. U prvoj je odlučivala PUBLIKA svojim Facebook lajkovima/glasovima na FB stranici TZ Grada Valpova, a u drugoj povjerenstvo od 6 članova svojim bodovanjem.

U skladu s time, PUBLIKA je svojim glasovanjem odlučila da titulu najbolje maske ovogodišnjeg 27. Dječjeg gradskog karnevala u Valpovu osvaja:

EMILI BEREČIĆ – maska „BAKICA“

  1. MJESTO pripalo je LEI VARŽIĆ I ANJI BARIĆ – maska „MC VESELI POMFRITI“
  2. MJESTO, zbog izjednačenog broja glasova/lajkova dijele RIA STANIĆ – maska „TORTA“ i FRAN BARTULOVIĆ – maska „MAČAK KAUBOJ“

POVJERENSTVO od 6 članova je odlučilo da titula najbolje maske pripada:

LORIN BEŠLIĆ – maska „CRUELLA DE VIL“

  1. MJESTO osvojile su LEA VARŽIĆ I ANJA BARIĆ – maska „MC VESELI POMFRITI“
  2. MJESTO pripalo je ANJI PEROŠEVIĆ – maska „PAHULJICA“

Za sve dobitnike 27. Dječjeg gradskog karnevala, organizator je pripremio bogate poklon-pakete.

TZ Grada Valpova

 

Skip to content