S obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju koja nas je zahvatila u 2020. godini, Turistička zajednica Grada Valpova nije bila u mogućnosti priuštiti svojim sugrađanima i gostima Advent u klasičnom obliku, no za sve građane grada Valpova i prigradskih naselja pripremila je facebook glazbeni natječaj pod nazivom „VALPOVAČKA BOŽIĆNA ZVIJEZDA 2020.“.

Valpovačka božićna zvijezda 2020., konceptom lajkanja i dijeljenja glazbenih uradaka, pokrenuta je s ciljem promocije afirmiranih i amaterskih glazbenika te poticanja kreativnog, glazbenog i umjetničkog izričaja istih. U glazbenom natječaju potrebno je bilo otpjevati ili odsvirati božićnu pjesmu, snimljeni uradak poslati organizatorima te činom objave na FB stranici TZ Grada Valpova, sudjelovati u natječaju čiji je nagradni fond iznosio više od 6.000,00 kn! Facebook javnost je kroz 8 dana upravo svojim lajkanjem i dijeljenjem sudionicima omogućila da se njihov glas daleko čuje, što je prema viđenom, to učinila i više nego uspješno!

U razdoblju od 1. do 15. prosinca 2020. godine, zaprimljeno je ukupno 19 raznovrsnih, raskošnih i uistinu predivnih glazbenih uradaka, a tijekom 8 dana glasovanja/lajkanja i dijeljenja uradaka, odlučeno je tko je PRVA VALPOVAČKA BOŽIĆNA ZVIJEZDA!

TITULU PRVE VALPOVAČKE BOŽIĆNE ZVIJEZDE osvojili su:

  1. VALENTINA I VJEKOSLAV PAVLOVIĆ (Valpovo) s pjesmom “BOŽIĆ BEZ TEBE”

  1. mjesto osvojila je ANA TONKOVIĆ ŠOVAGOVIĆ (Ladimirevci) s pjesmom “BOŽIĆ BILI”

  1. mjesto pripalo je DJEČJEM VRTIĆU “MAZA” VALPOVO (Skupina PUŽIĆI) s pjesmom “MALENI”

Iskrene čestitke pobjednicima i velika hvala SVIMA na maštovitosti, trudu, upornosti, volji i želji uz nadu da jednoga dana SVI VI pronađete svoje mjesto među glazbenim zvijezdama!
Čestit i blagoslovljen Božić, obilje sreće, zdravlja, ljubavi, poslovnog i privatnog uspjeha u novoj 2021. godini, želi Vam Turistička zajednica Grada Valpova!

#vbz20 #croatiafulloflife #valpovofulloflife #visitvalpovo #

Skip to content