Kratkim prigodnim programom, večeras je u adventskom vijencu u središtu Valpova upaljena i četvrta svijeća – svijeća LJUBAVI.

Pred okupljenim sugrađanima, među kojima su bili i gradonačelnik Matko Šutalo i njegova zamjenica Ana Brajnović, svijeću su zapalili Branka Mašić i Boris Jovanić, članovi Udruge MI iz Valpova. Molitvu je poveo đakon župe Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije, Bruno Diklić, uz prigodne napjeve u izvođenju pjevačkog zbora Sv. Cecilije, pod vodstvom sestre Danijele Škoro.

Kratka je svečanost održana u skladu s epidemiološkim mjerama u sklopu kojih su svi promatrači, pa i slučajni prolaznici, koji nisu sudjelovali u izvedbi programa, bili zaštićeni maskama. Na kraju programa koji je ujedno bio i završnica ovogodišnjeg Adventa u Valpovu, sugrađanima se kratko obratio gradonačelnik Matko Šutalo. Tom je prigodom izrazio nadanja da će predstojeći blagdani proći u dosljednom provođenju propisanih epidemioloških mjera i da će unatoč tome u domovima prevladati blagdansko raspoloženje i ugođaj te im poželio čestit Božić i sretnu novu godinu.

#croatiafulloflife #valpovofulloflife #srcejeuvijekuvalpovu #visitvalpovo

Napisao: Vladimir Vazdar
Foto: Eduard Lacković

Skip to content