U sklopu nagradnog natječaja „Crtajmo kod kuće“, u ponedjeljak, 25. svibnja 2020. godine, djelatnici TZ Grada Valpova uručili su vrijedne nagrade sretnim dobitnicima posljednjeg, šestog kruga likovnog natječaja koji su više nego uspješno prikazali valpovački Centar kulture „Matija Petar Katančić“. Nagrade su uručene mališanima iz Ivanovaca i Marjančaca, a ozarena lica i ovoga su puta bili najbitniji pokazatelj uspješne provedbe zadatka kojeg je pred sebe postavila valpovačka Turistička zajednica.

S obzirom na delikatnu zdravstvenu situaciju koja je zahvatila cijeli svijet, glavni i osnovni cilj nagradnog natječaja „Crtajmo kod kuće“ od samog početka bio je, kroz neodređeno vremensko razdoblje, potaknuti kreativno izražavanje valpovačkih mališana u sigurnosti vlastitog doma u globalnoj akciji #ostanidoma te ih pritom nagraditi za uloženi trud. 

Tako je u vremenskom razdoblju od 23. ožujka pa sve do 21. svibnja 2020. godine na facebook stranice TZ Grada Valpova pristiglo više od stotinu osebujnih radova od kojih je 18 nagrađeno vrijednim poklon paketima. Kao epilog ove lijepe priče, SVI pristigli radovi bit će objedinjeni putem prigodne IZLOŽBE čiji će termin uvelike ovisiti o daljnjem tijeku trenutne epidemije velikih razmjera.

Ostanimo odgovorni prema sebi i drugima!

Vaša Turistička zajednica Grada Valpova

 

Skip to content