Udruga greenRoom po sedmi puta organizira festival koji će trajati od 23. do 24. kolovoza 2019. godine na jedinstvenoj lokaciji kompleksa dvorca Prandau – Normann u Valpovu. Nakon što je prošle godine posjetitelje festivala, između ostalih izvođača, zabavljala pjevačica Jelena Žnidarić Zsa Zsa, organizatori su se ove godine odlučili dovesti dva kultna hrvatska benda – Elemental i Songkillerse. Oba benda se nalaze u samom vrhu hrvatske glazbene scene već više od 20 godina što potvrđuje želju organizatora da posjetiteljima pruže što kvalitetniji glazbeni ugođaj.

Festival nije zaboravio ni svoje početke, kada se u prostorijama dvorca izvodila isključivo elektronska glazba pa će na festivalu nastupiti neki od trenutno najpopularnijih hrvatskih DJ-eva. Lawrence Klein, šibenski DJ nastupao je diljem svijeta (Ibiza, Istanbul, Ženeva), a ove je godine rasplesao i publiku najvećeg festivala u regiji – Exita. Domagoj Jakić Yakka, koji će zatvoriti ovogodišnji greenRoom festival, prošle je godine proglašen za najboljeg hrvatskog DJ-a prema izboru publike. Osim njih na festivalu će još nastupiti, Vedran Car, poznati radijski voditelj, Jan Kinčl, zagrebački DJ i producent, te jake lokalne snage predvođene Markom Felingerom, Goranom Kolakom, Sheeptzem, Greysom i Damianom.

Uz bogat noćni program posjetitelji će moći uživati i u dnevno-sportskom programu koji će obuhvatiti drugi po redu Green Volleyball Cup, turnir u odbojci na travi, Extreme Run utrku izdržljivosti te nogomet u loptama odnosno Bubble Football turnir.

Vrhunski izvođači, jedinstvena lokacija dvorca Prandau – Normann te zagarantirana zabava glavni su razlozi zašto posjetiti sedmi po redu greenRoom festival.

 

*****PROGRAM FESTIVALA*****

 

𝐏𝐄𝐓𝐀𝐊

Elemental

Lawrence Klein

Jan Kinčl

Marko Felinger

Bikini Motel

Dnevni program:

Green Volleyball Cup (16:00)

 

𝐒𝐔𝐁𝐎𝐓𝐀

Songkillers

Yakka

Vedran Car

Sheepatz

Goran Kolak

Juraj Jurlina + Jo

Greys

Damian

 

Dnevni program:

Extreme Run (11:00)

greenRoom Bubble Football (13:00)

 

Skip to content