Vokalno-instrumentalni trio čine: Bizovčanka Ana Stanković , profesorica klavira (klavijature), Mirna Skokić iz Marjančaca, prvostupnica ekonomije za menadžment ruralnog turizma (violina) i valpovačka Baranjka Aleksandra Čeliković Cvidrak, magistra glazbene pedagogije (vokal i predstavnik trija). Izvode klasične i druge evergreene, obrade domaće pop, rock i tradicijske glazbe, klapske i tamburaške uz moderne i neobične obrade, domoljubne i duhovne skladbe, kao i world-ethno-hitove prepjevane ili na originalnom jeziku. Njihova izvedba odiše romantikom, emocijama i strašću. Trio je osnovan u ljeto 2016. Bilježe zavidan broj nastupa raznog profila: od kraćih nastupa do cjelovečernjih koncerata, od svečanih pozornica i crkvenih ambijenata do nastupa na otvorenom, surađuju s raznovrsnim vokalnim ili instrumentalnim ansamblima te se rado odazivlju na humanitarne nastupe.   Na  slavonsko-baranjskom području svojevrsni su raritet, a publika diljem domovine i inozemstva prepoznala je njihovu posebnost. Vrijeme je da i valpovačka publika upozna njihov rad, a u sklopu manifestacije “Valpovačko turističko ljeto 2018.”!

Na ovom koncertu, osim PROFESSORES, nastupit će i njihovi prijatelji, vrhunski glazbenici, a ponajviše, zaljubljenici u glazbu, kao što su i same PROFESSORES. Svojim nadahnutim izvedbama program će obogatiti i dati mu “notu neobičnosti” MARCEL GLAVOČEVIĆ na harmonici, FILIP GOLUBOV uz gajde i tambure te ZVONIMIR IVEKOVIĆ svojim glasom i svirajući gitaru.

Zato, dođite u prekrasan ambijent kapelice valpovačkog dvorca Prandau-Normann u nedjelju, 16. rujna 2018. u 19.30 i poslušajte što vam to Trio PROFESSORES ima za reći. A reći će vam pjesmom!!!

Aleksandra Čeliković Cvidrak

Skip to content