BAR I PIZZERIA HEX VALPOVO

BAR I PIZZERIA HEX

Adresa: Trg kralja Tomislava 18, 31550 Valpovo

Facebook: https://www.facebook.com/HEXPizzeria

Instagram: https://instagram.com/pizzeria_hex?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Tel.: 031/588-864

Radno vrijeme:

Ned. i Pon.: 10:00 – 23:00

Uto. – Sub. – 10:00 – 24:00

* Kuhinja radi od utorka do subote od 11:00 do 23:00, a  nedjelja i ponedjeljak od 14:00 do 22:00

Naš Bar i pizzeria nalaze se na samom Trgu kralja Tomislava u Valpovu, u dugogodišnjem ugostiteljskom objektu kojemu se 2022. godine proširene djelatnosti. Prostor je potpuno renoviran, a kada nas posjetite, bit će Vam jasno i kako smo došli do naziva Hex!

Odlučili smo se za izvornu napuljsku pizzu koja se pravi od pšeničnog brašna (tip 0 ili 00), prirodnog napuljskog kvasca ili pivskog kvasca, soli i vode. Pizza se peče 60-90 sekundi na 485 ⁰C, a kada je gotova, naša pizza je mekana, elastična, nježna i prhka.

Želja nam je upotpuniti kulinarsku ponudu našega grada, a osim pizze imamo i slastice, odnosno tore – malina/jagoda, monte, čokoladnu i mileram te panna cottu, banana desert i sladoled.

Od pizza ono što bismo izdvojili, uz klasiku Margheritu, Vesuvio, Capricciosu, jesu naša pizza kuće HEX s dimljenom piletinom, Prosciutto s pršutom i rukolom, Vege s finim povrćem, Bijelu pizzu s mariniranom piletinom, Tunini u kombinaciji tune i ljubičastog luka i naravno, neizbježna na našem području – Slavonska pizza s najfinijim suhomesnatim proizvodima.

Imamo i jedan mali savjet za sve naše goste: kada dobijete pizzu kod nas, unatoč tome što je mnogi ne mogu jesti bez noža i vilice, Napoletana se u pravilu jede rukama. Otkrit ćemo Vam i tajnu kako jesti pizzu poput ove: vrh trokuta ubacite unutra, preklopite sa strana i tako pričvrstite i zadržite sve sastojke unutar jednog komada pizze. Veselimo se Vašem posjetu, a ono što Vam garantirano je da ćemo se potruditi da budete zadovoljni našom uslugom.

Skip to content