Apartmani „Nives“ I “Lea” Valpovo

Apartmani „Nives“ I “Lea” Valpovo

Adresa: Ivana Gorana Kovačića 25, 31550 Valpovo

E-mail: danijela.majetic@gmail.com

Mobitel: 091/488-8202

Za ugodan i nezaboravan boravak u Valpovu, bilo poslovno, turistički ili u prolazu Lijepom našom, sa zadovoljstvom preporučam svoja dva apartmana u užem centru grada Valpova.

Apartman „Nives“ (3*) nalazi se 300 m od centra grada, u mirnoj ulici i blizini svih sadržaja koje grad nudi (rekonstruirani gradski trg, kafići, trgovine, centar kulture, srednja škola, sportska dvorana, banka, dom zdravlja, dvorac, predivan perivoj, autobusni kolodvor).

Apartman je veličine 90 m2, kapaciteta 4+1 osoba, smješten u prizemlju obiteljske kuće a sastoji se od 3 spavaće sobe (1 soba s velikim bračnim krevetom, 1 soba s manjim bračnim krevetom, 1 soba za 1 osobu). Klima je smještena u prostranom dnevnom boravku s puno dnevnog svjetla, kupaona je s kadom, ima perilicu rublja i sušilo za kosu, kuhinja je opremljena s posuđem i svim potrebnim aparatima (perilica suđa, mikrovalna, kuhalo za kavu i aparat za kavu), terasa je s pogledom na dvorište a balkon s pogledom na ulicu. U cijelom apartmanu besplatan je Wi-Fi. Grijanje je centralno na plin. Stolarija je PVC a sve rolete na daljinsko upravljanje. Apartman ima besplatan parking ispred kuće i u dvorištu. Na katu kuće, s odvojenim ulazom, nalazi se Apartman „Lea“ (4*) kapaciteta 4+1 osoba. U oba apartmana zajedno može se smjestiti 10 osoba. Najbliža zračna luka Osijek udaljena je 35 km, Bizovačke toplice 10 km, Park prirode Kopački rit 30 km, županijsko sjedište i studentski grad Osijek 25 km, gradski bazen Belišće na svega 5 km a u Mađarskoj ste za manje od pola sata vožnje (granice otvorene!).

Apartman “Nives” Valpovo

Apartman “Lea” Valpovo

Skip to content