U četvrtak, 21. svibnja 2020. godine u 20:00 sati, završen je posljednji 6. krug likovnog natječaja Turističke zajednice Grada Valpova – „CRTAJMO KOD KUĆE“. Za posljednju temu nagradnog natječaja odabran je Centar kulture „Matija Petar Katančić“ Valpovo koji je, uz dvorac Prandau-Normann, središte kulturno-društvenih događanja u gradu Valpovu, a prva 3 rada koja su prema uputama i pravilima natječaja osvojila najveći broj lajkova su radovi ovih mladih umjetnika:

1.BORNA ANDRAČIĆ, IVANOVCI ( 6 g. )

2.PATRIK BIROVLJEVIĆ, IVANOVCI ( 9 g. )

3.DINO SKOKIĆ, MARJANČACI ( 8 g. )

Iskrene čestitke sretnim dobitnicima i velika hvala svima koji su svojim trudom i zalaganjem, na svoj jedinstven način, prikazali našu neprocjenjivu kulturnu baštinu i to kroz više od stotinu predivnih radova unutar ova dva turbulentna mjeseca. 

Iskreno se nadamo da smo barem na kratko uspjeli zabaviti i razveseliti naše najmlađe sugrađane te im pritom olakšali ostanak kod kuće koji je bio nužan za dobrobit cijeloga društva. Velika hvala Turističkoj zajednici Osječko-baranjske županije na podršci te našim kolegama iz Turističkih zajednica Baranje, Pakraca, Đakova, Slatine, Vukovara i Općine Bilje na prihvaćanju inicijative te u konačnici njegovanju zajedništva koje je oduvijek predstavljalo prijeko potreban oslonac u vremenima krize.

Ovim putem proglašavamo 6. krug nagradnog natječaja „Crtajmo kod kuće“ ujedno i zadnjim krugom jer vjerujemo kako se životi sviju nas polako i sigurno vraćaju svome normalnom tijeku.

Vaša Turistička zajednica Grada Valpova!