U organizaciji Valpovačkog poduzetničkog centra i Turističke zajednice Grada Valpova u subotu je u Valpovu održan, sada već tradicionalni, Božićni sajam.

Uz raznovrsnu ponudu izložbeno-prodajnog karaktera  proizvođača i pružatelja usluga obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrtnika, malih i srednjih poduzetnika, udruga i drugih koji su na 14 štandova nudili svoje proizvode. A nudilo se svašta. Od slastica, rukotvorina, sireva, suvenira, tjestenine i ukrasa za božićne jelke do zlatoveza.

Sajam je po prvi puta imao i humanitarnu akciju. Naime, pod nazivom – BOŽIĆ ZA SVE! u organizaciji Dječjeg gradskog vijeća i DND-a Valpovo, provedena je akcija koja uključuje u sklopu koje se prikupljalo igračke i slikovnice za dječje vrtiće na području Valpova i prigradskih naselja te obitelji slabijeg imovinskog statusa kao i prodaja ogrlica s ciljem skupljanja sredstava za božićne pakete obiteljima slabijeg imovinskog statusa!

Za veselo raspoloženje pobrinuli su se članovi sastava Libero iz Osijeka, a vrhunac radosti, osobito najmlađih, donijeli su Moto mrazovi Moto kluba 2 grada i njihovih prijatelja, koji su uz sponzorstvo Grada Valpova podijelili prigodne darove.

Tekst: Vladimir Vazdar

Foto: Efekt media

 

Skip to content