U organizaciji Grada Valpova i Turističke zajednice Grada Valpova, koncertom na otvorenom, na središnjem trgu, nastavljen je program Adventa u Valpovu.

Nastupom M&M’S – dueta kojeg čine Meri Andraković & Matej Vidranski, nedjeljna je večer ispunjena prigodnim glazbenim repertoarom i predblagdanskim ugođajem.

Na trgu je stvorena atmosfera ugodna za druženje uz kakav zalogaj i topli napitak, ali entuzijasti, a bilo ih je dosta, nisu odustajali od degustacije nekog od primjerka iz bogate ponude piva.

U improviziranim ognjištima gorjela su drva, i po onoj narodnoj „Tko se dima ne nadimi ni vatrom se ne ogrije…“ upotpunila atmosferu. No, onima kojima je doista bilo hladno, organizatori su nudili i prikladne pokrivače, pa je koncert pružio zadovoljstvo i uživanje svim generacijama.

U tjednu koji obiluje događanjima u čast Dana grada, Advent u Valpovu nastavlja se u četvrtak književnim susretom s Melitom Rundek u Centru kulture „Matija Petar Katančić“ u 10:00 sati,  a mali će se Valpovčani obradovati susretu sa sv. Nikolom, na Trgu kralja Tomislava u 12:30 sati.

Autor: Vladimir Vazdar

Foto: Zlatko Gregurić

Skip to content