Pridružite nam se na 6. po redu biciklijadi –  Tour de Slavonia –  u organizaciji BK Maraton team-a, koja povezuje 5 gradova OBŽ: Donji Miholjac – Našice – Osijek – Valpovo – Belišće – Donji Miholjac u dužini od 135 km, što ju svrstava među najduže u Hrvatskoj i u kojoj je u svih 5 gradova organiziran doček biciklista (osvježenje; voće, sokovi), riječi dobrodošlice, nakon koje svi odlaze sretni i ponosni, jer su odvezli respektabilnih 135 km.

Na valpovačkom Trgu kralja Tomislava, prije dolaska karavane, a čiji je dolazak predviđen oko 15,25 sati, pridružit će nam se sudionici „mini – biciklijade“ – djeca iz belišćanske i valpovačke Osnovne škole. Nakon kraćeg odmora (15-20 min.), okrijepe biciklista te pozdravnih riječi organizatora i predstavnika Grada, svi zajedno krećemo prema sljedećoj destinaciji – Belišću!

Ovom prilikom pozivamo sve zaljubljenike u biciklizam i aktivan, zdrav život, da prihvate izazov te nam se pridruže na valpovačkom Trgu kralja Tomislava u nedjelju, 13. svibnja 2018. godine u 15,00 sati.